Okey Oyunu Apk indir



Okey Oyunu Full Apk indir

Oyun Hakkında

Vazgeçilmez Türk oyunu Okey'i oynamanız için geliştirilen Android uygulamasıdır. Hepimiz biliyoruz ki 4 Türk bir araya geldiğinde yapılabilecek en güzel şeylerden bir tanesi Okey oynamaktır. Bize ait olan ve yıllardır popülerliği hâlâ devam eden Okey oyununu her yerden oynamak sizce de zevkli olmaz mıydı? Android cihazlar için geliştirilmiş olan Okey oyunu başarılı grafiklere ve oynanış yapısıyla benzerindeki diğer oyunları geride bırakıyor. Bu Okey oyunu internet bağlantısı üzerinden oynanan ya da arkadaşlarınız ile beraber oynayabileceğiniz bir oyun değildir. Tamamen yapay zekaya karşı kazanmaya çalışacağınız şekilde akıllıca geliştirilmiştir.

Fakat hiç merak etmeyin yapay zekada tıpkı bir Türk gibi oynayacak bazen sizi çok zorlayacak bazen ise şansınız yaver gidecek siz kazanacaksınız. Eğer normal şartlarda arkadaşlarınız ile okey oynamaktan keyif alıyorsanız, her yerde Okey oynayabilirim benim için fark etmez diyorsanız bu oyunun mutlaka akıllı telefonunuzda bulunmasını tavsiye ediyorum. Sizde şimdi indirim ve rakiplerinizi geride bırakın!

Oyundan Ekran Görüntüsü




APK Bilgisi

Android Sürümü : 2.0 ve üzeri
Dosya Boyutu : 18.4 MB


İNDİRME BAĞLANTISI

APK OLARAK İNDİR

İNDİRMEK İÇİN ÜSTTEKİ "APK OLARAK İNDİR" BUTONUNA TIKLAYIP AÇILAN SAYFADA 5 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA SAĞ ÜSTTE REKLAMI "GEÇ" BUTONUNA TIKLAYIN - DAHA SONRA AÇILAN SAYFADA MAVİ BUTONA BASIN VE İNDİRME İŞLEMİ BAŞLIYACAKTIR

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder