City Racing 3D 2.9.130 Para Hileli Mod Apk indir



City Racing 3D Full APK İndir

Oyun Hakkında

City Racing 3D, şehir içinde aksiyonlu yarışlar yapacağınız bir oyundur. Mobil ortamda yarış denildiği zaman tabiki herkesin aklına Asphalt gelir, bu oyun da neredeyse yapısal itibariyle ona benzemiş diyebilirim. Grafikleri Asphalt kadar başarılı olmasa bile size gerçekçi bir yarış deneyimi sunuyor. Oyunun isminden de anlayabileceğiniz üzere şehrin içinde rastgele alanlarda yarış yapıyorsunuz. Hikaye modunda oynayarak sürekli yeni rakiplerle karşılaşıyorsunuz ve onları yenmeye çalışıyorsunuz. City Racing 3D'ye ilk girdiğinizde küçük bir test sürüşü yapıyorsunuz ve kontrollere alışıyorsunuz.

Sonrasında basit bir araba ile yarışmaya başlıyorsunuz. Oyunda gerçek hayatta gördüğünüz markaların spor arabaları bulunuyor. Paranız ile yeni arabalar alabiliyorsunuz ve sahip olduğunuz arabaları modifiye edip daha güçlü hale getirebiliyorsunuz. Şehiriçi yarış oyunu olduğu için trafikte söz konusu. Bu nedenle kaza yapmamaya da dikkat göstermeniz gerekiyor.

Oyundan Ekran Görüntüsü




APK Bilgisi

Android Sürümü : 2.0 ve üzeri
Dosya Boyutu : 41.2 MB


İNDİRME BAĞLANTISI

APK OLARAK İNDİR (HİLELİ MOD)

APK OLARAK İNDİR (ORJINAL APK HİLESİZ)

İNDİRMEK İÇİN ÜSTTEKİ "APK OLARAK İNDİR" BUTONUNA TIKLAYIP AÇILAN SAYFADA 5 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA SAĞ ÜSTTE REKLAMI "GEÇ" BUTONUNA TIKLAYIN - DAHA SONRA AÇILAN SAYFADA MAVİ BUTONA BASIN VE İNDİRME İŞLEMİ BAŞLIYACAKTIR

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder